Over Erik Vlaminck spreekt voor Davidsfonds Tielen woensdag 8 maart 20.00u Parochielokaal

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

08 mrt
Tielen - Kerk Sint Margarita # 4134

Erik Vlaminck spreekt voor Davidsfonds Tielen woensdag 8 maart 20.00u Parochielokaal

Woensdag 8 maart 2023 20.00u spreekt Erik Vlaminck voor Davidsfonds Tielen  in het Parochielokaal Tielendorp Tielen.  Samenwerking AVANSA  Kempen                                                                                                                    

woensdag 8 maart 2023 van 20:00 uur tot 22:15 uur

Erik Vlaminck spreekt voor Davidsfonds Tielen   

Een icoon kennen we als een vlakke afbeelding van Christus of een heilige, vooral in de orthodoxe kerk, maar het is ook iemand (of iets) die beeldbepalend is voor de tijd waarin hij of zij leeft: bv. een mode-icoon of een armoede-icoon. Het is deze betekenis die auteur Erik Vlaminck voor ogen heeft in zijn 'wereld van Dikke Freddy' en in zijn boek dat de titel  "Iconen" draagt .Hij neemt het op voor de sociaal zwakkeren in de maatschappij en hij klaagt op een humoristische manier hun toestand aan bij beleidsmakers en hoger geplaatsten.

Erik Vlaminck leest voor uit eigen werk, vertelt over het ontstaan van zijn boeken en kruipt als performer in de huid van zijn personnages. Hij gaat ook graag in dialoog met het publiek. 

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 5,00
Standaard € 5,00

Patrick Van Looy

vanlooypatrick@skynet.be

0494 30 68 19

Tickets € 5  welkomsdrankje inbegrepen

Labels: Mens & MaatschappijLezingActiviteit