Over The Sacred Veil door vocaal ensemble Viermaliks

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

22 jan
Tielen - Kerk Sint Margarita # 3433

The Sacred Veil door vocaal ensemble Viermaliks

The Sacred Veil is een werk in twaalf delen van componist Eric Whitacre en dichter Charles Anthony Silvestri. Een beklijvend concert voor koor, cello en piano.

zondag 22 januari 2023 van 16:00 uur tot 17:15 uur

VIERMALIKS Zondag 22 januari  2023 Sint Margaritakerk Tielen 16.00 u The Sacred Veil is een werk in twaalf delen van componist Eric Whitacre en dichter Charles Anthony Silvestri. Een verhaal over leven, liefde en lijden. Julie, de vrouw van Silvestri, stierf aan eierstokkanker op  36 jarige leeftijd. Het koppel had samen twee jonge kinderen. The Sacred Veil verweeft tekste van Silvistri, Whitacre en Julie zelf, geschreven tijdens haar lijdensweg in een verhaal van liefde ,lijden en troost. Het werk is geïnspireerd op een buitengewone en emotionele vriendschap, het vermeldt de naam van Julie niet, zodat het een lijdensweg deelt die zeer universeel menselijk is. Een beklijvend concert voor koor, cello en piano. 

Prijzen

Ticket Prijs
Aan de kassa € 20,00
Voorverkoop Standaard € 18,00
Voorverkoop aan leden-tarief € 18,00

Info en reservatie:

tielen@koorlink.be of  014/ 55 53 84

Labels: Kunst & CultuurMuziekActiviteitConcertmuziekconcert